nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Új formában tér vissza a képernyőkre Pumukli

Új formában tér vissza a képernyőkre Pumukli

Felújítják a klasszikus mesesorozatot.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

Hamarosan visszatér a képernyőkre Pumukli, méghozzá felújított formában. Erről Barbara von Johnson, az eredeti figura illusztrátora nyilatkozott a német sajtónak – írja a 24.hu.

Az 1982-ben bemutatott NSZK–osztrák–magyar sorozatot, a Pumukli kalandjait különböző örökösödési és jogi viták miatt hosszú ideje nem játszották, március 1-jétől azonban az Amazon Prime Video platformján közzétették az eredeti részeket, 2020-tól pedig a tervek szerint digitálisan felújított változatban is látható lesz mind az 52 epizód.

Barbara von Johnson szerint Pumukli a mai gyerekeknek is taníthat valamit:

 A mai gyerekeket a digitális világ uralja. Úgy gondolom, hogy vissza kell térniük a természetes, hiteles önmagukhoz, hogy ellensúlyozzák az állandó megfelelési kényszert. A kis kobold története segíthet az önmegvalósításban, a könnyed mindennapok és helyes értékek megteremtésében. Pumukli erős személyisége inspirálhat minket, hogy teljességében megéljük az érzéseinket, hogy szomorúak, őrültek, felszabadultak és kedvesek legyünk. És tiszteljük az idősebbeket

– nyilatkozta.

Kiemelt kép: YouTube

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon