Szabadidő

Új formában tér vissza a képernyőkre Pumukli

Felújítják a klasszikus mesesorozatot.

Hamarosan visszatér a képernyőkre Pumukli, méghozzá felújított formában. Erről Barbara von Johnson, az eredeti figura illusztrátora nyilatkozott a német sajtónak – írja a 24.hu.

Az 1982-ben bemutatott NSZK–osztrák–magyar sorozatot, a Pumukli kalandjait különböző örökösödési és jogi viták miatt hosszú ideje nem játszották, március 1-jétől azonban az Amazon Prime Video platformján közzétették az eredeti részeket, 2020-tól pedig a tervek szerint digitálisan felújított változatban is látható lesz mind az 52 epizód.

Ez is érdekelhet Megnézem

Barbara von Johnson szerint Pumukli a mai gyerekeknek is taníthat valamit:

 A mai gyerekeket a digitális világ uralja. Úgy gondolom, hogy vissza kell térniük a természetes, hiteles önmagukhoz, hogy ellensúlyozzák az állandó megfelelési kényszert. A kis kobold története segíthet az önmegvalósításban, a könnyed mindennapok és helyes értékek megteremtésében. Pumukli erős személyisége inspirálhat minket, hogy teljességében megéljük az érzéseinket, hogy szomorúak, őrültek, felszabadultak és kedvesek legyünk. És tiszteljük az idősebbeket

– nyilatkozta.

Kiemelt kép: YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top