Szabadidő

Nézd meg, és nevess rajta, ahogy a Marvel Kapitány sztárjai Lady Gaga Oscart érő slágerét éneklik

Alig egy héttel azután, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper előadták az érzelmes Shallow-t, Bie Larsonék már ki is parodizálták.

Mindannyiunkban mély nyomot hagyott Lady Gaga és Bradley Cooper közös produkciója az Oscar-gálán. A Csillag születik legnagyobb slágerét, a Shallow-t énekelték el, annyira érzelmesen, hogy rögtön a gála után újrakezdődtek a találgatások arról, ők ketten vajon összejöttek-e. A dal egyébként pár perccel a közös éneklés után nyert is egy Oscar-díjat.

Innen ugorjunk a héten mozikba kerülő Marvel Kapitányra, amelynek két főszereplője, Brie Larson és Samuel L. Jackson a Jonathan Ross show-ban népszerűsítették a filmet a hétvégén. Ha már ott voltak, ők is elénekelték a Shallow-t, nagyjából olyan stílusban, mint Lady Gaga és Bradley Cooper. A paródia annyira jól sikerült, hogy a műsorvezető a cipőjét is levette örömében, bár ahogy nézzük, ez valami szokás ebben a műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top