Szabadidő

Mennyire ismered az Avatar című filmet? – Kvíz

James Cameron világhírű filmjét biztos te is láttad már, de vajon mennyire emlékszel rá? Gyere, és teszteld magad!

James Cameron nagyon sokat dolgozott az Avatar című filmen, mire sikerült megvalósítania Pandora különleges világát. A rendező már 1994-ben kidolgozta a történet alapjait, ám a technikai megvalósításra még jó pár évet várnia kellett. 2006-ban kezdődött a film forgatása, de csak három évvel később került a mozikba. 

Az ember féktelen hódításáról és a na’vi faj megismeréséről szóló izgalmas film minden képzeletet felülmúlt – mind látványban, mind bevételben. Az Avatar igazi kasszasiker lett, és jó pár filmes díjat is nyert az alkotás. A rajongók azóta sem felejtették el a különleges élményt, a film története tovább él az Andrássy Élményközpontban kiállításként is. 

Ha már láttad az Avatar című filmet, akkor töltsd ki a kvízünket és teszteld magad, hogy mennyire vagy Avatar-szakértő! A kvízünkben 10 kérdést olvashatsz majd a filmről és Pandora világáról; minden kérdésre egy helyes válasz adható. A kvíz végén pedig kiderül, hogy mennyire vagy vérbeli na’vi!

Lássuk a kvízt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top