Szabadidő

Időjárás: 20 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet a jövő hét elején

Nincs okunk panaszra, ami a jövő hét eleji időjárást illeti.

Hétfő

Napközben változóan felhős idő lesz, többórás napsütéssel, számottevő csapadék nélkül. Késő délutántól nyugat felől erős felhősödés kezdődik, és estétől a Dunántúlon már egyre több helyen valószínű eső, zápor. Sokfelé lesz erős, helyenként viharos a déli, délnyugati szél, mely a Kisalföldön este északnyugatira fordul. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén többnyire 13 és 20 fok között valószínű, elsősorban az Alpokalján pedig 20 fok fölé is felmelegedhet a levegő – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán.

Kedd

Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Kezdetben főként délen lehet még eső, később elszórtan fordulhatnak elő futó záporok. Többfelé lesz erős a nyugati szél, amelyet főként az északi megyékben viharos lökések is kísérhetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul.

Szerda

Gyengén és erősen felhős időszakok egyaránt várhatók, hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett. Északkeleten helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat. Többfelé megerősödik a délire forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top