Szabadidő

Elbújik a nap a jövő héten

Sok felhő érkezik fölénk a következő napokban, az esernyőre is gyakran szükség lesz.

Szombaton általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, de a nyugati megyékben borult időszakok is várhatók, a legtöbb napsütés pedig a Tiszántúlon valószínű. A Nyugat-Dunántúlon szórványosan, az Északi-középhegység térségében néhol fordulhat elő kisebb eső, zápor. Az északias szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 12 fok között valószínű. Késő estére –2 és +6 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Vasárnap közepesen és erősen felhős időszakok és területek egyaránt lesznek, főként a Dunántúlon alakulhat ki helyenként kisebb eső. A délnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –5 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 15 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb.

Hétfőn eleinte változóan, majd többnyire erősen felhős időjárásra számíthatunk, napközben csapadék nem valószínű, estétől a Dunántúlon egyre több helyen lehet eső, zápor. A délnyugati, majd a nyugati szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 19 fok között valószínű.

Kedden eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Eleinte főként délen még lehet eső, zápor, majd megszűnik a csapadék. A nyugati, majd a délnyugati szél megerősödik, több helyen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Szerdán közepesen és erősen felhős időszakok és területek egyaránt lesznek, eleinte főként északkeleten elszórtan várható eső, zápor. Többfelé megerősödik a nyugati, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top