Szabadidő

Fűvel fog kereskedni Amerika kedvenc háziasszonya

Ráadásul régi barátja cégébe száll be, akinek a neve szinte egyet jelent a marihuánával.

A bevezetőből bizonyára már sokan kitalálták, hogy Martha Stewartról van szó, aki a kilencvenes évektől napjainkig több bestsellert is írt, de a legnagyobb ismertséget Martha Stewart Living című tévés életmódmagazinjával szerezte, amely 1993-tól 2004-ig futott.

A 2004-es év fontos mérföldkő volt az egykori modellből lett üzletasszony életében, ugyanis egy tőzsdei spekuláció miatt letöltendő börtönre ítélték. Ez sokaknak derékba törné a karrierjét, ő azonban sikeresen visszatért: a Forbes szerint a teljes vagyona tavaly nagyjából egymilliárd dollárra rúgott.

A CNN hírcsatorna értesülései szerint Stewart nemrég bejelentette, hogy beszáll a Canopy Growth nevű kanadai marihuána-termesztő cégbe, ahol különféle kannabisztartalmú termékek kifejlesztésén fog dolgozni tanácsadóként.

Az első hírek szerint elsősorban olyan árucikkekről van szó, amelyek nem a marihuána pszichoaktív THC nevű vegyületét tartalmazzák, hanem a kannabidiol (CBD) nevű molekulát, amelyet táplálékkiegészítőként és kozmetikai cikkek hatóanyagaként is használnak. Így talán nem annyira meghökkentő Stewart bejelentése, amely szerint a szóban forgó termékeket nemcsak emberek, de háziállatok is fogyaszthatják majd.

Ahol fű van, ott Snoop Dogg is megjelenik

A Canopy Growth talán nem meglepő módon már korábban partneri viszonyt alakított ki a Casa Verde Capital kockázati tőkebefektető céggel, amelynek fő profilja a kannabiszban utazó startupok támogatása. A cég pedig a rapper Snoop Dogg tulajdona, aki meglepő módon kiváló barátságot ápol Martha Stewarttal.

A furcsa pár egy tévéműsor forgatásán barátkozott össze, ahol a folyamatosan füvező Snoop miatt Stewart is alaposan betépett, és mint kiderült, elképesztő műsort nyomott le, mindenki legnagyobb örömére. Stewart egyébként maga is nyilatkozta, hogy korábban már kipróbálta a marihuánát, igaz, nem cigaretta, hanem süti formájában.

Snoop Dogg és Martha Stewart a világ legfurcsább baráti párosa, de ettől függetlenül tényleg nagyon szeretik egymást (Fotó: Getty Images)

Itt kezdődött életre szóló barátságuk, amelynek az eredménye a Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party című műsor lett a VH1 csatornán. Ennek köszönhető, hogy létezik az alábbi, elmondhatatlanul csodálatos videó, amelyen ezek ketten előadják a Ghost című romantikus dráma legendás korongozós jelenetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top