Szabadidő

Újra felbukkant a titokzatos Esernyős Ember – videó

45 méteres magasan sétált az óriáskeréken a titokzatos férfi.

Új magaslatot hódított meg az Esernyős Ember. A titokzatos férfi most a Debrecen főterén lévő óriáskerék tetején, 45 méter magasan sétálgatott.

Az Esernyős Ember nem először jelent meg szédítő helyeken: korábban megjelent a Szabadság hídon, a Deák téri óriáskerék tetején, a Megyeri hídon és Duna közepén. A mászásokról Kálló Péter készít videókat, amelyek milliós nézettséget érnek el.

A kaszkadőrként dolgozó Esernyős Ember nem fél a magasságtól, négyéves kora óta edz. A 24.hu-nak azt mondta, ilyen helyzetekre készült egész életében, ezért egyáltalán nem érzi őrültségnek a mutatványokat. Ráadásul mindig alaposan felméri a helyzetet, terepszemlét tart.

Azt viszont nem szeretné, hogy kiderüljön, ki is ő valójában. Úgy gondolja, nem az ő személye, hanem a Balance projekt a fontos, amellyel új szemszögből mutatják meg a nevezetességeket.

Nem igénylem a reflektorfényt, egyáltalán nem vágyom arra, hogy ismerjenek névvel, arccal. De még ennél is fontosabb, hogy semmiképp nem szeretném elterelni a figyelmet magáról a projektről. Félrevinné a dolgot, ha a személyemre helyeződne a hangsúly, mert az valójában lényegtelen.

Az Esernyős Ember projektjei egyébként teljesen legálisak, mindig bejelentik az akciókat. Persze ilyenkor is rengetegen szólnak a rendőrségnek, van, aki azt jelenti be, hogy leugrott egy ember, vagy terrorista mászott fel a kerékre…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top