Szabadidő

Tűzoltók mentették meg a 6 éves kisfiú születésnapját

Miután kiderült, hogy a kis Cooper születésnapi zsúrjára csak egyetlen barátja ment el, ezért a derék tűzoltók úgy döntöttek, szerveznek neki egy másik ünnepséget.

A helyi tűzoltók mentették meg egy hatéves dél-karolinai kisfiú születésnapját – írja a Yahoo Lifestyle.

A kis Cooper nagyon csalódott volt, mert a szülinapi bulijára csak egyetlen osztálytársa ment el. Bánatáról a beauforti tűzoltók is tudomást szereztek, akik úgy döntöttek, nem hagyják, hogy búslakodjon, inkább szerveznek neki egy újabb partit.

Fotó: Facebook

„Azonnal elhatároztuk, hogy kerül, amibe kerül, de hatalmas szülinapi ünnepséget csapunk neki – nyilatkozta Ross Vezin tűzoltó a portálnak. – A mamájával és a bátyjával együtt mi hoztuk el az iskolából, aztán egy bowlingterembe vittük, ahol még több tűzoltó várta, és egy motorosbanda, a Bikers Against Bullies tagjai.”

A tűzoltók 75 gyereket is magukkal vittek Cooper partijára. A kisfiú édesanyja, Nicoala Shiflet elmondta: a gyerek nehezen szerez új barátokat, mert autizmusban szenved.

„A vendégek tortákkal és ajándékokkal megpakolva érkeztek, bowlingoztunk is egy kicsit – mesélte Vezin. – Jövő héten a tűzoltóállomást is megmutatjuk neki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top