Szabadidő

Támadnak a mínuszok: éjjel akár -10 fok is lehet

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombat estére ajánlott jó melegen felöltözni, mert helyenként -10 fok is lehet!

Szombaton többnyire derült idő várható, északon, északkeleten fordulhatnak elő erősebben felhős területek, viszont csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél késő este még néhol megélénkülhet, majd mindenhol mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -10, -5 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

minuszok

Vasárnap eleinte változóan felhős idő várható, majd csökken a felhőzet, több órára kisüt a nap. Csapadék a hét utolsó napján sem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás is. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és -10 fok között lesz, de a fagyzugokban több fokkal hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top