nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Szívmelengető videó: kipróbálta a trambulint a kerekesszékes kisfiú

Szívmelengető videó: kipróbálta a trambulint a kerekesszékes kisfiú

Ki mondta, hogy egy mozgássérült gyerek nem ugrálhat a trambulinon?
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

A trambulint minden gyerek imádja. A 4 éves Wyatt Burggraff is, de nála nem volt ez mindig így. A nyitott gerinccel született kisfiú kerekesszékkel közlekedik, és emiatt sok mindent nem tud kipróbálni.

Az észak-dakotai TNT Kid’s Fitness & Gymnastics azonban segített abban, hogy Wyatt ugyanazt átélhesse, mint a többi gyerek. A fitneszterem ugyanis speciális igényű gyerekeknek is segít.

A trambulinon ugráló Wyatt videója bejárta a netet, eddig több mint 6 millióan látták. A kerekesszékes kisfiú láthatóan nagyon élvezi a trambulinozást, még azt is kéri, hogy gyorsabban ugráljanak.

A fitneszterem tulajdonosa azt mondta: az volt az álma, hogy egy olyan helyet működtessen, ahol mindenki jól érzi magát – legyen egészséges vagy mozgássérült –, és ezzel segítsen a közösségnek.

(ABC News)

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon