Szabadidő

Feleséget keres Samu, a láma

Ha ismersz egy hozzá illő fiatal lámalányt, jelentkezz, és te lehetsz a tanú az esküvőn.

Az internetezők segítségével keresnek feleséget Samunak, a Katica Tanya 4 éves lámájának, hogy megtalálja élete párját, és családot alapíthasson.

Az elmúlt egy évben, amióta Samu ivarérett lett, gazdái igyekeztek neki társat találni, de a keresést nehezítette, hogy az országban sokkal több a hím, mint a nőstény láma. Jelenleg egy tehén próbálja betölteni az űrt a lelkében, kisebb-nagyobb sikerrel, hiszen ő csak barátként tekint Samura, aki ezt nehezen fogadja.

Samu egyébként nagyon jó partinak tűnik, kicsattan az egészségtől, aktív, és nyitott az új jövevényekre. A látogatókkal kedves, barátkozó, szereti, amikor fűvel etetik. Ráadásul a ritka kivételek közé tartozik, hiszen egész teste fehér, csak néhány barna folt tarkítja.

Az ideális társ hasonlóan fiatal hölgy, hogy valóban egy életen át tarthasson szerelmük. A jövendőbelinek hasonlóan jó sora lesz a Katica Tanyán, mint Samunak: saját karámban tölti napjait, ahol a nagy futtatón élheti ki mozgásigényét, és a pihenéshez beállóval is rendelkezik.

A jelöltekkel kapcsolatos megkereséseket a program@katicatanya.hu e-mail-címen várják. Akinek a közreműködésével sikerül megtalálni az arát, az lesz Samu tanúja a menyegzőn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top