Szabadidő

Halálos beteg kutyájuk miatt 3 hónappal korábban házasodtak össze

A pár ragaszkodott hozzá, hogy a halálos beteg kutyájuk is ott legyen a nagy napon.

Egy pár előrébb hozta az esküvőjét, hogy a halálos beteg kutyájuk is ott lehessen a nagy napon. Az angliai Derbyshire-ben élő Estelle és Danny Harry szíve megszakadt, amikor decemberben megtudták, hogy imádott bullmasztiffjuknak már csak hónapjai vannak hátra.

A Bruce nevű kutya mellkasában folyadék gyűlt össze, amely körülvette a tüdejét és a szívét. Bár a folyadékot leszívták, a további vizsgálatok után kiderült, hogy a kutya rákos. Megműtötték, eltávolították a daganatot, de az orvosok így is csak négy hónapot adtak neki.

Ekkor döntött úgy a pár, hogy hamarabb tartják meg az eredetileg május 4-re tervezett esküvőjüket. Végül februárban keltek egybe, nagyjából három hónappal korábban.

Mivel csak az új időpont előtt pár héttel küldték ki a módosított meghívókat, sokan nem tudtak elmenni az esküvőre, és a rendezvényszervezőn is buktak némi pénzt.

Estelle azonban azt mondta, így is megérte, sőt úgy gondolja, ha nem tartják meg korábban az esküvőt, lemondta volna a házasságot.

A kutya egyébként nagyon fess volt a nagy napon, még egy elegáns mellényt is kapott, pont olyat, mint amilyen a vőlegényé volt. Bruce most a második hónapban van abból a négyből, amit jósoltak neki, de gazdái szerint egyelőre jól van.

(Unilad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top