Szabadidő
Szponzorált tartalom

MANIFEST – A Tudatos Teremtés Titkos Technikái – Amman, Dubai, Újdelhi után Budapesten is! (x)

Vegyél részt Európa legerőteljesebb, a személyes átalakulást leghatásosabban katalizáló eseményén, Sumeet Kaul világhírű motivációs trénerrel! Vedd meg a jegyed még MA!

2019. február 22-én, pénteken 17 és 22 óra között egy rendkívüli rendezvényen vehetnek részt azok, akik saját kezükbe kívánják venni életük irányítását, és be szeretnék teljesíteni minden vágyukat!

Különösen ajánlott jógával, meditációval, theta healinggel, prána nadival, reikivel, agykontrollal, access barsszal, kineziológiával foglalkozóknak, és ezek iránt érdeklődőknek!

Bármi is legyen, amit el szeretnél érni vagy meg szeretnél valósítani – jobb egészség, szakmai sikerek, anyagi bőség, üzleti növekedés, kiegyensúlyozott családi légkör vagy boldog párkapcsolat –, a rendezvényen elsajátítottak lehetővé teszik, hogy valóra váltsd  álmaidat és minden célkitűzésedet 2019-ben!

„Oldd fel a múlt nehézségeit, és teremts új jövőt!”

Nap mint nap keményen dolgozunk, küzdünk, hogy még többet kihozzunk magunkból. Miért csináljuk mindezt? Mert van egy célkitűzésünk, egy álmunk, amit szeretnénk megvalósítani.

Mindeközben sokszor annyi terhet cipelünk, hogy elveszítjük a lelkesedést, lelassulunk, befásulunk, vagy azt gondoljuk, hogy nem vagyunk elég jók, és nem érdemeljük meg, amire vágyunk. Az érzelmi problémák és gondok elszívják az energiát, kimerítenek minket anélkül, hogy tudatában lennénk ennek.

Itt az ideje, hogy mindezt elengedjük és tudatosan teremtsük a valóságunkat! 

A Manifest Budapest élményeseményen:

#1. Új tudást és perspektívát kapsz a saját képességeidet illetően.

Mire lennél képes, ha többet nem kételkednél saját magadban? Ismerd meg, hogyan működik az elméd, és tanuld meg, hogyan távolítsd el a mentális blokkokat és az önkorlátozó programokat vágyaid beteljesítésének útjából!

#2. Megtapasztalhatod, hogyan bánj tudatosan az energiáddal.

Szerezd meg a legújabb tudást a test energetikájáról, és programozd át az agy működését a pozitív, tudatos teremtés és korlátlan kreativitás állapotára!

#3. Azonnal alkalmazható meditációs technikák segítségével átalakíthatod és kiteljesítheted az életed.

 

Teremteni könnyű, ha tudod, hogyan csináld! Tartozz bármelyik korosztályba, a tartós változáshoz a hétköznapi rutin átalakítása szükséges.

Találkozz személyesen Sumant Kaul és Sumeet Kaul világhírű trénerekkel, és sajátítsd el az áttöréshez, a sikerhez, a személyes kiteljesedéshez vezető legfontosabb gyakorlati eszközöket!

Sumant Kaul nemzetközileg elismert mentor, vizionárius, az üzleti élet legendás alakja, életvezetési tanácsadó, valamint fia, Sumeet Kaul filmsztár, befektető, közkedvelt motivációs tréner Indiából érkeznek, hogy Magyarországon is megtapasztalhassuk az általuk tanított manifesztációs technikák erejét.

 

Hatszín Teátrum | 1066 Budapest, Jókai utca 6. Online jegyvásárlás: ITT

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top