Szabadidő

Egy kisfiú rabolta el a násznép szívét két skót nő esküvőjén

Bea és Emma nem gondolták volna, hogy egy arra járó kisfiú teszi igazán emlékezetessé az esküvőjüket.

Két éve házasodott össze Glasgow-ban egy skót pár. Amikor Bea és Emma Skócia legnagyobb városának botanikus kertjében sétálgattak, hogy esküvői fotókat készítsenek, egy tündéri kisfiúval akadtak össze – írja a Unilad.

A fiút lenyűgözte a két boldog nő, és hercegnőknek nevezte a fehér ruhás párt. Alig hitt a szemének, és teljesen lázba hozta a hercegnők házassága. Nézzétek, mennyire izgatott lett:

Emma később arról beszélt, hogy milyen sokat jelentett neki a kisfiú reakciója. „Kicsit aggódtam, hogy a nyilvánosság előtt készítjük az esküvői fotókat, de az emberek gratuláltak nekünk, mosolyogtak ránk, és azt mondták, hogy milyen gyönyörűen nézünk ki. Sosem felejtem el ezt a pillanatot!”  

Bea is megosztotta a megható történetet, és miután a Twitteren ezt képekkel is közzétette, ennek híre olyan gyorsan terjedt, hogy még aznap százezer lájkot szerzett a bejegyzés. Az emberek azonnal imádták a sztorit, és érzéseiket se rejtették véka alá az eseménnyel kapcsolatban. 

„A szívem szinte felrobbant a cukiságtól. Mindketten elragadóan néztetek ki az esküvőtök napján.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top