Szabadidő

Helló, tavasz, jó, hogy jöttél!

A jövő hét első felében lesz köd, de főleg napsütés várható, és 15 fok körüli csúcshőmérséklet.

Tavasziasra fordul az időjárás. Vasárnap a kezdetben ködös, felhős területeken is nagyrészt kitisztul délelőtt az idő, kiderül az ég, de északkeleten maradhatnak végig párás, felhős kisebb körzetek. Csapadék nem várható. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul, de a hosszabb ideig ködös, párás vidékeken néhány fokkal hűvösebb lesz. Késő estére általában –2 és +4 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Hétfő éjszaka többfelé köd, illetve rétegfelhőzet képződik, amely napközben elsősorban az északkeleti, keleti megyékben tartósan is megmaradhat. Másutt kevés felhőre, napos időre számíthatunk, csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire –5 és +1, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul, de a tartósan borult részeken több fokkal hidegebb lesz.

Kedd éjszaka többfelé köd, illetve rétegfelhőzet képződik, amely napközben nagyobb területen; elsősorban az északkeleti, keleti megyékben tartósan is megmaradhat. Másutt kevés fátyolfelhőre, napos időre számíthatunk, csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire –4 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul, de a tartósan borult részeken több fokkal hidegebb lesz.

Szerda éjszaka többfelé köd, illetve rétegfelhőzet képződik, amely napközben főként az északkeleti, keleti megyékben tartósan is megmaradhat. Másutt változó felhőzetre, több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Érdemi csapadék nem lesz, de az északkeleti határ környékén futó zápor nem kizárt. Az északnyugati, nyugati szél megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire –3 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul, de a tartósan borult részeken több fokkal hidegebb lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top