nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Milliók nézték meg a videót, pedig csak egy apró szívesség látható rajta

Milliók nézték meg a videót, pedig csak egy apró szívesség látható rajta

Néha ez is elég ahhoz, hogy az embereket megmozgassa valami.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

Két hét alatt csaknem 3 millióan látták már azt a videót, amelyen egy amerikai testneveléstanár megcsinálja egy általános iskolás kislány haját az óra közben – írja az ABC News.

Az egyszerű, de nagyon kedves videó váratlanul sok embert szólított meg, futótűzként terjedt a Facebook amerikai szegletében. Pedig a felvételen mindössze az látható, ahogyan a tanár, Jonathan Oliver segít copfba fogni egy Kristen Paulk nevű kislány haját.

A videót egy másik tesitanár, Kandice Anderson készítette, majd feltöltötte a Facebookra. A kép alá azt írta: „Amikor a munkád túlmegy a tanításon…” Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy ennyi embert elér majd a bejegyzése.

Nagyon meglepett, hogy ekkora figyelmet keltett ez a videó, mert igazából mindannyian csinálunk ilyet a gyerekekkel. Azt akarjuk, hogy otthonosan érezzék magukat az iskolában, hogy jól érezzék magukat. Megpróbálunk minél több szeretetet adni nekik. Nekem ez csak egy copf volt

– nyilatkozta as tanár.

Kattints a lejátszáshoz!

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon