Szabadidő

Milliók nézték meg a videót, pedig csak egy apró szívesség látható rajta

Néha ez is elég ahhoz, hogy az embereket megmozgassa valami.

Két hét alatt csaknem 3 millióan látták már azt a videót, amelyen egy amerikai testneveléstanár megcsinálja egy általános iskolás kislány haját az óra közben – írja az ABC News.

Az egyszerű, de nagyon kedves videó váratlanul sok embert szólított meg, futótűzként terjedt a Facebook amerikai szegletében. Pedig a felvételen mindössze az látható, ahogyan a tanár, Jonathan Oliver segít copfba fogni egy Kristen Paulk nevű kislány haját.

A videót egy másik tesitanár, Kandice Anderson készítette, majd feltöltötte a Facebookra. A kép alá azt írta: „Amikor a munkád túlmegy a tanításon…” Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy ennyi embert elér majd a bejegyzése.

Nagyon meglepett, hogy ekkora figyelmet keltett ez a videó, mert igazából mindannyian csinálunk ilyet a gyerekekkel. Azt akarjuk, hogy otthonosan érezzék magukat az iskolában, hogy jól érezzék magukat. Megpróbálunk minél több szeretetet adni nekik. Nekem ez csak egy copf volt

– nyilatkozta as tanár.

Kattints a lejátszáshoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top