nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Videóra vették, ahogyan egy gazdi magára hagyja a kutyáját

Videóra vették, ahogyan egy gazdi magára hagyja a kutyáját

Vizsgálat indult az ügyben.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

Óriási felháborodást váltott ki a közösségi oldalakon egy felvétel, amelyen az látható, ahogyan egy kaliforniai gazdi kizárja a kocsiból a kutyáját, majd elhajt a helyszínről.

A felvétel február 6-án készült a kaliforniai Bakersfieldben. A videót készítő férfi, Stephen Sage Silver szerint a gazdi őt is veréssel fenyegette, miután rászólt, mert durván bánt a kutyájával. Ezután került sor a felvételen látottakra. Szívszaggató látni, ahogyan szegény kutyus megpróbál beszállni, majd miután kizárják, kétségbeesetten az autó után lohol.

Öröm az ürömben, hogy a kutyát megtalálták, jelenleg egy állatmenhelyen van, a kaliforniai hatóságok pedig vizsgálatot indítottak az ügyben a videó alapján.

Kattints a lejátszáshoz!

(Daily Mail)

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon