Szabadidő

Ilyen lett a megújult Corvin mozi – fotók

Két hét alatt teljesen megújult a patinás filmszínház. Mutatjuk a fotókat!

Alig három hete volt, hogy a Corvin mozi jelképes áron kiárusította 15 év után leselejtezett moziszékeit, azóta teljesen megújult a főváros patinás filmszínháza. Hat teremben összesen 1419 széket cseréltek ki (ezeket Olaszországból vásárolta a tulajdonos Budapest Film Zrt.), egyes termekbe új szőnyegek kerültek és fali kárpit, valamit légkondicionáló berendezés, teljesen újrafestették a legnagyobb Korda termet, illetve biztonságtechnikai fejlesztések is történtek – derült ki a mozi közleményéből.

Corvin Mozi

Corvin Mozi

Corvin Mozi

Ezen felül a látványelemek is megújultak, a falakon a termek névadóinak – Korda, Kabos, Karády, Latabár, Jávor és Radványi – óriásportréi fogadják és igazítják útba a látogatókat. A rajzok Nagy Marianna és Csajághy Réka grafikusművészek munkái, előbbi maga is évek óta a Corvin mozi munkatársa.

Corvin Mozi

Corvin Mozi

Corvin Mozi

Corvin Mozi

Corvin Mozi

Corvin Mozi

A felújított Corvin első jelentős eseménye a február 16-i Corvin moziéjszaka lesz, amikor egy karszalaggal kora estétől másnap hajnalig korlátlanul lehet filmet nézni a moziban.

További információért kattints erre a linkre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top