Szabadidő

Ryan Reynolds békét akart kötni Hugh Jackmannel – ez lett az eredménye

A két sztár évek óta a világ szeme láttára cinkeli egymást, most azonban megpróbálták elásni a csatabárdot.

A Deadpool és az X-Men filmek sztárjai (nem, nem vagyok hajlandó leírni, hogy Farkas, amikor Rozsomákról van szó!) már jó ideje be-beszólogatnak egymásnak, hol Twitteren, hol YouTube-videókban, hol pedig tévéinterjúk során. Ez szerencsére azonban csak afféle haveri csipkelődés, tekintve, hogy Ryan Reynolds és Hugh Jackman valójában tényleg nagyon jó barátok, de tegyük a szívünkre a kezünket, az emberek hajlamosak kedvesen savazni a legjobb barátaikat, elvégre akivel igazán jóban vagyunk, ott pontosan tudjuk, hogy nem komoly sértegetésről, hanem viccről van szó.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman évek óta beszólogatnak egymásnak Twitteren (Fotó: Getty Images

Pontosan ez jellemzi Reynolds és Jackman kapcsolatát is: a Deadpool sztárja például tavaly áprilisban csapott le emlékezetes módon, amikor Hugh Jackman Twitter-oldalán köszöntötte fel feleségét 22. házassági évfordulójuk alkalmából. Persze több se kellett Reynoldsnak, aki retweetelte a fotót, és annyit írt mellé: „3 hónapot adtam ennek a kapcsolatnak. Tévedtem.”

Jackman sem maradt adós, szintén tavaly decemberben szállt bele Reynoldsba, miközben utóbbi a karácsonyi időszakban kiadott, különleges Deadpool-filmet promotálta. Az X-Men sztárja stílusosan Rozsomák fotójával válaszolt ellenfelének, a szuperhős alkarjából ezúttal azonban három helyett csak egy penge csusszant ki, így mutatva középső ujjat Reynoldsnak.

Elvannak a gyerekek

Mint látható, a két sztár remekül elszórakozott az elmúlt években, ezen a héten azonban valami történt. Először megjelent az alábbi kép mindkét színész Twitterén, amelyben tűzszünetet hirdettek. Sőt, a béke zálogaként mindketten vállalták, hogy egy-egy rövid reklámfilmet is leforgatnak egymás cégeinek. Jackmannek ugyanis van egy Laughing Man Coffee nevű vállalkozása, amelynek bevételeit jelentős részben jótékony célra fordítja, míg Reynolds tavaly februárban szállt be az Aviation Gin nevű italt gyártó cégbe társtulajdonosként.

A nagy leleplezésre tegnap került sor, a két színész egymás mellett ülve meséli el a fentieket, Reynolds pedig izgatottan fészkelődik, hogy végre bemutathassa az általa elkészített reklámot. Innentől viszont nem szeretnénk lelőni a poént, érdemes megnézni a videót, elejétől a végéig.

Úgy látszik, a Deadpool–Rozsomák mérkőzésnek távolról sincs vége, de ha ilyen eredményei vannak, mint a fenti két reklámfilm, reméljük, még nagyon sokáig nem kötnek békét egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top