Szabadidő

A férfi, aki otthagyta az építőipart, hogy meztelenül takaríthasson

És mindeközben degeszre keresse magát.

Az elmúlt évek során egyre nagyobb üzletté vált a meztelen takarítás. A pucér takarítónők feladata semmi „extrát” nem tartalmaz, csupán arról van szó, hogy ők teljesen meztelenül végzik el a házimunkát. Most úgy néz ki, hogy a férfiak előtt is megnyílt a piac, legalábbis erről tanúskodik Daniel Aitken története.

A 26 éves brightoni férfi korábban építészként dolgozott, de rájött, hogy sokkal jobban keres, ha félredobja a szerszámokat, ledobja a textilt, és felporszívózik. Jelenleg 30 fontot, vagyis nagyjából 11 ezer forintot keres óránként, és már rögtön az első héten hat ügyfele volt.

Ex-builder ditches tools - and his clothes - as £30-an-hour naked cleaner

AN ex-builder has ditched his tools and his clothes to become a £30-an-hour naked cleaner. Daniel Aitken's two week old business in Brighton blossomed out of a joke with his parents. Now the 26-year-old can "see the potential already" as it's a gap in the market.

 

Daniel saját bevallása szerint soha nem érzi magát kínosan, miközben egy pár gumikesztyűben és egy szál semmiben takarít. Pedig ügyfelei között egyaránt akadnak nők és férfiak, akik rendszerint szobáról szobára követik, és közben beszélgetnek vele.

Tudom, hogy elég furcsa ez a meló, de felismertem egy piaci rést, és ugrottam a lehetőségre. Még csak két hete takarítok meztelenül, de már most látom, micsoda lehetőség van a dologban, hiszen már most teljesen lefoglalnak időpontokkal. Nagyon bizakodó vagyok. Az ügyfeleim többnyire középkorú nők és férfiak

– nyilatkozta a férfi a brit The Sunnak.

A barátaim sokat viccelődnek rajtam, de én végig professzionális maradok, és arra is nagyon odafigyelek, hogy makulátlan legyen a ház, amikor végzek

– tette hozzá.

Daniel ezenfelül ölelésterapeutaként is dolgozik, ami azt jelenti, hogy óránként 45 fontért (~16 ezer forintért) idegeneket ölelget – szigorúan felöltözve. Ügyfélköre itt is nagyon vegyes, vannak köztük férfiak és nők, fiatalok és idősek egyaránt. Daniel viccesen azt is elmondta, hogy nagyon sokat tanult a Brexitről, miközben idős férfiakat ölelgetett.

Ami a hosszú távú terveit illeti, Daniel így nyilatkozott:

Az álmom, hogy saját házat építhessek magamnak. A józanság határain belül bármire képes vagyok, hogy ezt elérjem.

Kattints a lejátszáshoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top