Szabadidő

Ingyenkoncertjegyet ad a Quimby, ha egy napig önkénteskedsz

Az akcióval az önkéntességre szeretnék bátorítani az embereket.

Önkénteskedésért cserébe osztogat ingyenkoncertjegyeket a Quimby. A zenekar és a MagNet Bank közös akciójában összesen 15-15 önkéntes juthat tiszteletjegyhez a Quimby-tagok összes zenekarát felvonultató Family Tugedör-koncertekre. Az akció lényege, hogy megmozgassa és önkéntességre bátorítsa az embereket – áll a zenekar közleményében.

A kétórás koncertek március 29-én és 30-án lesznek a Barba Negrában. A Quimby mellett színpadra lép a Kutya Vacsorája, az Aranyakkord, a Marlboro Man, a SZILÁRD és a Kárpáti Dódi Priváti Projekt is, a zenészek pedig folyamatosan beugranak egymás zenekarába is.

Az önkéntes munkára február 4. és 24. között lehet jelentkezni, majd február 11. és március 17. között kell elvégezni a BAGázs Közhasznú Egyesületnél, a Budapest Bike Maffiánál, az Erdőmentők Alapítványnál, a Noé Állatotthon Alapítványnál vagy a Suhanj! Alapítványnál. Ha az elsők között vagy, a karmapontjaid mellé jóváírnak számodra egy jegyet is a Quimby nagy családi örömzenélésére.

A pontos részletekhez kattints erre a linkre!

Címkép: Biró István/MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top