Szabadidő

Három rapper sietett az idős házaspár segítségére – videó

Egy helyi rendőr filmezte le a megindító jelenetet.

Több mint 5 millióan látták már a videót a Facebookon, amelyen az látható, ahogyan három fiatal férfi egy idős házaspárnak segít egy floridai benzinkúton.

A felvételt egy helyi rendőrnő, Kenesha Carnegie készítette, aki éppen arra járt, amikor felfigyelt a jelenetre. A beszámolók szerint a 89 éves Rose Griest és férje, a 100 éves (!) David tankolni álltak meg a kúton, amikor Rose-nak használnia kellett a mosdót. Mire azonban visszaért, az idős asszony annyira elfáradt, hogy járni is alig bírt. Ekkor érkezett a segítségére a felvételen látható három fiatalember.

Carnegie látásból már ismerte a három férfit, Joc Koe Stoe-t, Martyt és Freddy G-t, akik mellesleg mind rapperek. Odament, hogy segítsen, de látta, hogy a három férfi nélküle is tökéletesen boldogul. Ekkor engedélyt kért, hadd készítsen egy felvételt a megindító jelenetről.

Ismerem ezeket a férfiakat a környékről. Meg akartam ragadni ezt a pillanatot, hogy megmutathassam, milyenek ők valójában

– mondta a rendőr a Yahoonak.

Az egyik rapper, Marty így nyilatkozott:

Nem is kérdeztük meg, hogy van-e szükségük segítségre, egyszerűen természetesnek tűnt, hogy rögtön odamegyünk. Arra gondoltam, hogy akár az én nagymamám is lehetne. 100 év, ez egy csodálatos kor.

Kattints a lejátszásra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top