Szabadidő

Extrém bevágós bodyn rémüldöznek a netezők

Nemcsak hátul, de elöl is tanga. A ruhadarabbal kapcsolatban csak úgy sorjáznak a megválaszolatlan kérdések.

Extrém bevágós bodyt dobott piacra egy brit divatcég, az internetezők pedig nem bírnak mit kezdeni magukkal a képek láttán – írja a Yahoo.

A Boohoo.com bizarr „ruhakölteménye” egy úgynevezett front thong, vagyis nemcsak hátul, de elöl is tangaként viselkedő fehérnemű. Hogy ki, mikor, miért és legfőképpen mennyi pénzért venne fel egy ilyen förmedvényt, egyelőre nem világos, de a vállalkozó kedvűek most mindössze 8 fontért (~3 ezer forintért) próbát tehetnek vele.

A közösségi oldalakon ezerrel futtatott hirdetés pillanatok alatt felkeltette a netezők figyelmét, csakhogy a várttal ellentétes hatást váltott ki. Az emberek ahelyett, hogy vitték volna, mint a cukrot, közröhej tárgyává tették a bodyt a közösségi oldalakon.

Ha csak ránézek, könnybe lábad a szemem. Emberiség elleni bűncselekmény ez a ruha

– írta egy felhasználó a Twitteren. Valaki más pedig azt írta:

Kíváncsi vagyok, hogy aki ezt tervezte, elég bátor-e ahhoz, hogy fel is próbálja!

Mások arra hívták fel a figyelmet, hogy a képeken látható modell vagináját egyszerűen lephotoshopolták a képről, a valóságban pedig egészen más látványt nyújtana, ha valaki felpróbálná ezt a rémséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top