Szabadidő

Csütörtök éjfélkor elhallgat a Music FM

Megszűnik az ország 4. leghallgatottabb rádiója.

Hét év után, csütörtök éjfélkor végleg elhallgat Magyarország 4. leghallgatottabb rádiója, a Music FM. A hírt a rádió hétfő délután közölte Facebook-oldalán.

Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy ez elkerülhető, hiszen tudtuk, a Music Fm rengeteg hallgatónak jelentett biztos pontot a mindennapokban. (…) A Music Fm tulajdonosa és vezetése erőn felül, mindent megtettek azért, hogy valamilyen formában az éterben maradhasson ez a fantasztikus és erős brand, de sajnos nem jártak sikerrel

– olvasható a bejegyzésben.

Az még novemberben derült ki, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem hosszabbítja meg a Music FM és a Sláger FM frekvenciaengedélyét, a hivatalos indoklás szerint a Music FM esetében azért, mert a rádió „több alkalommal súlyosan vétett a gyermekek védelmére vonatkozó szabályok ellen, adatszolgáltatási kötelezettségét több ízben megsértette, és médiaszolgáltatási díjtartozása is volt kérelme előterjesztésekor” – emlékeztetett az Index.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top