Szabadidő

Nem sokáig tart a februári tavasz, megint jön a hó

Fokozatosan lehűl a levegő, kedden már többfelé havazhat is.

Vasárnap csak átmeneti időszakokra szakadozik fel a felhőzet, de délen délután hosszabb időre is kisüthet a nap. Az ország középső és nyugati részén többfelé, keleten helyenként várható eső, zápor, főleg a Dél-Alföldön lehetnek erős széllökések – olvasható a Kiderül.hu előrejelzésében.

A legmagasabb nappali hőmérséklet az Alföldön 12 és 17, másutt 8 és 12 fok között alakul. Késő estére 2 és 8 fok közé hűl le a levegő, nyugaton lesz a hidegebb.

Hétfőn északnyugaton változóan, másutt többnyire erősen felhős időre számíthatunk. A keleti határnál helyenként eső, zápor előfordulhat. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között valószínű, délkeleten, keleten lesz az enyhébb idő.

Kedden kelet felől egyre többfelé várható eső, nyugaton havas eső, hó is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és –3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 7 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top