Szabadidő

Saját esküvőjén tartóztattak le egy körözött bűnözőt Szentesen

A menyasszony el sem akarta hinni, hogy férje a fogdán tölti a nászéjszakát.

A saját esküvőjén tartóztattak le a rendőrök egy öcsödi férfit, akit közokirat-hamisításért köröztek – írja a Bors a Zsaru Magazin cikke alapján.

G. Mihály hónapok óta bujkált a rendőrök elől: korában többször is egy rá hasonlító ismerőse nevét és adatait használta fel, amikor eljárást indítottak ellene, majd az idézések elől elbujkált. Mivel szinte naponta váltogatta, hogy hol, melyik ismerősénél lakik, a rendőrök nem akadtak a nyomára. Nemrég azonban kaptak egy fülest, miszerint a férfi egy mindszenti lánnyal készül összeházasodni, és ehhez valódi személyi adatait kellett leadnia az anyakönyvvezetőnél.

A rendőrök a házasságkötő terem előtt várakoztak, majd azonnal akcióba lendültek, amint az ifjú pár kilépett az ajtón. Abaházi Dávid hadnagy viccesen úgy nyilatkozott: őket ugyan nem hívták meg a lagziba, de úgy döntöttek, felhagynak az illemszabályokkal.

A nyomozók diszkréten szerették volna kezelni az ügyet, de számoltak a násznép felháborodásával. A menyasszony állítólag nem akarta elhinni, hogy a férje a fogdán tölti a nászéjszakát. A násznép java részének fogalma sem volt arról, hogy a vőlegényt már régóta keresik a rendőrök, de szerencsére sikerült megértetni velük, miért pont az esküvőjén kellett letartóztatni a férfit. G. Mihály egyébként nagyon közreműködő volt, ezért a rendőrök nem bilincselték meg a násznép előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top