Szabadidő

Ennyit ér a világ legtöbbet lájkolt tojása

Legyőzte Kylie Jennert, a posztolóját pedig gazdaggá tette.

Mint ismeretes, január 4-én került fel az Instagramra egy fotó egy tojásról, mely azt követően napokon belül megdöntötte a világ legtöbbet lájkolt fotójának rekordját a közösségi oldalon, letaszítva az első helyről Kylie Jennert. A poszton jelenleg már több mint 50 millió lájk van, az oldal pedig több mint 8 millió követővel rendelkezik úgy is, hogy a tojáson kívül még semmi mást nem tettek közzé.

Instagram@world_record_egg

Christoph Kastenholz, a Pulse Advertising & Talent Management influencermarketing-ügynökség alapítója szerint a poszt értéke jelenleg átszámítva mintegy 90 millió forint, míg a követők száma alapján a felhasználó egyetlen szponzorált poszt megjelenítéséért 32 ezer dollárt, vagyis közel 9 millió forintot kérhetne el. A szakember hozzátette ugyanakkor, hogy egy influencer értékét nem csupán a követői száma, de a karaktere is adja.

A Hopper HQ leggazdagabb influencerekről készült listája szerint egyébként a világrekord korábbi birtokosa, Kylie Jenner tavaly 1 millió dollárt, azaz közel 280 millió forintot kérhetett el egyetlen szponzorált posztért.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top