Szabadidő

Máris megvan a Golden Globe-gála saját mémje: a kék ruhás vízhordó lány

A vasárnap esti hollywoodi díjátadó egyelőre névtelen hőse lett az a lány, aki szinte minden sztárral fotózkodhatott, ráadásul úgy, hogy közben a munkáját végezte.

Botrányok nélkül, de jó néhány meglepetéssel zajlott le tegnap este Los Angelesben a 76. Golden Globe díjátadó gála. A díjazottakról itt, az idei Golden Globe legszebb ruháiról itt írtunk bővebben, így most ezeket nem is részleteznénk. 

Arra viszont már az internetezők is felfigyeltek, hogy a gálának volt egy különleges vendége egy hostesslány személyében. A kék ruhát viselő nő ugyanis gyakorlatilag az összes, a vörös szőnyegen készült fotóra felkerült, mivel feltehetően a szervezők egy tálca ásványvízzel odaállították a bejárathoz, éppen úgy, hogy az érkező hírességekre vadászó fotósok célkeresztjében legyen. 

Cody Fern (b.) az American Crime Storyból és Richard Madden (j.) a Trónok harcából – és egy sokatmondó mosoly a háttérben (Fotó: Getty Images)

Bár az is lehet, hogy csupán az ásványvíz gyártójának ügyes marketingtrükkjéről van szó, de tény, hogy a titokzatos kék ruhás lány csúcsra járatta az úgynevezett fotóbomba (photobombing) jelenségét, vagyis amikor valaki ismeretlenként mások fotóinak a hátterében álldogál.

Valakinek megvan a véleménye Kaley Cuoco Golden Globe-ruhájáról (Fotó: Getty Images)

A fotóbomba műfaja rendkívül népszerű a hírességek körében, olyannyira, hogy még II. Erzsébet angol királynő is élt a lehetőséggel a 2012-es londoni olimpiai játékok idején. 

A kék ruhás lány nem nézi jó szemmel Heidi Klum és Tom Kaulitz csókját (Fotó: Getty Images)

Kíváncsian várjuk, hogy a kék ruhás lányról mikor tudunk meg többet, bár azon sem lennénk meglepve, ha előbb-utóbb már saját jogán lejtene a Golden Globe vörös szőnyegén, legalábbis a mostani „alakítását” követően nem elképzelhetetlen, hogy felfedezi őt egy hollywoodi ügynök.

Az életműdíjas Jeff Bridges és felesége, Susan Geston is pózolt a vízhordó lány előtt (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top