Szabadidő

A Netflix könyörögve kéri a nézőket, hogy ne utánozzák Sandra Bullock új filmjét

Merthogy balesetveszélyes bekötött szemmel szaladgálni.

A Netflixen december közepén jelent meg a Madarak a dobozban című film. A történet szerint egy titokzatos természetfeletti erő öngyilkosságra készteti azokat az embereket, akik ránéznek, ezért a Sandra Bullock által játszott főszereplő két gyermekével bekötött szemmel kénytelen menekülni a veszély elől.

Netflix

Nem telt el két perc, a közösségi oldalakon máris elterjedt az úgynevezett Bird Box-kihívás, amelynek lényege, hogy a netezők fotókat és videókat készítenek magukról, amint a film szereplőihez hasonlóan bekötött szemmel végeznek el hétköznapi feladatokat: motoroznak, felszállnak a mozgólépcsőre, vagy éppen kaját rendelnek az autós Mekiben – írja a Hollywood Reporter.

Mondanunk sem kell, hogy ebből lesznek a kolosszális pofára esések.

A Netflix gyorsan kapcsolt, most közleményben könyörögnek a nem einsteini képességekkel bíró nézőknek, hogy ha egy mód van rá, ne törjék ki a nyakukat egy ilyen istentelen baromság miatt. Idézzük:

El sem hisszük, hogy ezt kell mondanunk, de: kérünk titeket, hogy ne hozzátok magatokat veszélyes helyzetekbe a Bird Box-kihívás miatt! Nem tudjuk, hogyan kezdődött ez az egész, és értékeljük a lelkesedéseteket, de a Fiúnak és a Lánynak csak egyetlen kívánsága van 2019-re, és ez a következő: ne kerüljetek kórházba néhány mém miatt!

– olvasható a Twitteren közzétett bejegyzésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top