Szabadidő

Szuper programok az új év első hétvégéjére

Az új év is szuper programokat tartogat!

Made in Pécs

A már külföldi fellépőkkel is fűszerezett harmadik etap után a Made In Pécs Fesztivál folytatja útját és 2019-ben immár negyedik alkalommal pezsdíti fel az év legelejét a rendezvény. Az alapkoncepció pedig a már jól bevált recept lesz, azaz január 4-én egy masszív felvezető estével indul majd a fesztivál, január 5-én pedig ismét megannyi pécsi zenekart és egy újabb kiszemelt külföldi város, ezúttal Bécs bandáit meózhatjuk a város klubjaiban!

Budapest Voices

A Budapest Voices a cappella együttes 2013 márciusában alakult. 12 kiváló énekesből és egy ütőhangszeresből áll. A kórus mai magyar underground zenekarok slágereit adja elő. Az eredeti dalokat Warnusz Zsuzsa művészeti vezető hangszereli, illetve ülteti át a cappella stílusba. A Budapest Voices első dala a Tankcsapdától az Adjon az ég volt, emellett már elkészült két tucat átdolgozás, köztük a Quimbytől, Péterfy Boritól, a PASO-tól, a Magashegyi Undergroundtól és a Kowalsky meg a Vegától is.

Mikor? 2019. január 04. (péntek) 19:00  Ár:  december 20-tól: 3500 Ft Hol? Marczibányi Téri Művelődési Központ  

Fotó: budapestvoices.hu

Macska voltam Londonban

„…Péter magányos angol kisfiú, aki hiába szeretné, mégsem tarthat otthon macskát. Jennie kóbor macskalány, aki azt hiszi, kedvenc gazdái elfeledkeztek róla, ezért haragszik minden emberre. Mikor Péter átváltozik, Jennie segíti eligazodni őt a macskák világában. Kalandjaik során Jennie is lassan megszereti Péter emberi tulajdonságait. Történetükből megtanulhatjuk, hogyan formál teljesebbé minket az igazi barátság.

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház előadása. Mikor? január 6. 15.00

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top