nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Boldog karácsonyt kíván Mariann, aki GPS-szel rajzol

Boldog karácsonyt kíván Mariann, aki GPS-szel rajzol

Az NLCafé olvasói már találkozhattak Holló Mariann alkotásaival, aki kreatív módon, egy GPS nyomkövető segítségével, biciklin vagy futva jár be különleges útvonalakat.
Andersen Dávid
Andersen Dávid
f Ajánlom

Bő két évvel ezelőtt mutattuk be Holló Mariannt, aki rengeteget sportol, kerékpározás közben pedig GPS segítségével rögzíti a bejárt utat. Innen jött az ötlet, hogy különféle, 6 és 13 kilométer közötti ábrákat formázó útvonalakat kezdett bejárni, a nyomkövető által készült rajzokat pedig feltöltötte Facebook-oldalára. 

Ezúttal, az ünnep szellemében szeretnénk bemutatni karácsonyiújévi ihletésű alkotásait, amelyeknek egy része futva, egy része biciklivel készült. Lássuk, mekkora távolságot kell megtenni egy-egy ünnepi hangulatú GPS-rajzért. 

Kezdjük rögtön egy karácsonyfával, elvégre az ünnep központi dekorációs eleméről van szó. A fenyő futás során készült, ehhez bő 1,7 kilométert kellett megtenni. Szerintünk elég jól sikerült darab. 

Ha karácsony, Mariann fenyőt fut 🙂 (Fotó: Holló Mariann/Facebook)

Bár december hatodika már régen elmúlt, a Télapó csizmája bőven belefér a válogatásba, elvégre erről is a karácsonyi, ünnepi időszak jut eszébe az embernek. A karácsonyfához hasonlóan Mariann ezt is futva alkotta meg. A megtett távolság ez esetben kilométer volt. 

A csizma már kész, már csak fel kell tölteni ajándékokkal! (Fotó: Holló Mariann/Facebook)

Az alábbi képet bizonyára sokan látták már, ez szerepelt többek között a múltkori cikkünkben is. És bár a Télapó szánját rénszarvasok húzzák, a jávorszarvasoknak is lehet egy évben egyszer karácsony, nem igaz? Főleg, hogy Mariann több mint kilenc kilométert tekert a mű érdekében, így már csak ezért sem szeretnénk kihagyni az összeállításból. 

A jávorszarvas, ami már korábban is nagy sikert aratott az NLCafé olvasói között (Fotó: Holló Mariann/Facebook)

Az alábbi képen is visszaköszön a jávorszarvas, ezt az összeállítás már a GARMIN Sport & Fun Hungary elnevezésű Facebook-csoport alkotásaiból állt össze, innen is gratulálunk a tagoknak a látványos megoldásokért!

Mariann jávorszarvasa igazán jó társaságba került (Fotó: GARMIN Sport & Fun Hungary/Facebook)

A karácsonyt pedig a szilveszter követi, így az alábbi kedves üzenettel búcsúzunk, Mariannal együtt, aki elárulta, hogy a 2019-es évet egyből azzal fogja indítani, hogy “belefutja” vagy beletekeri a világba a 2019-es számot. Ígérjük, ha ez megtörténik, azt is megmutatjuk. 

Stílusos újévi jókívánság, GPS-szel (Fotó: Holló Mariann/Facebook)

Megosztás Facebookon