Szabadidő

Ebben a moziban nyugodtan végig lehet ugatni a filmet

A texasi Planóban már kutyával is lehet moziba járni, legalábbis egy helyre, bizonyos hétvégéken.

Kifejezetten kutyatulajdonosoknak és házi kedvenceiknek nyitottak mozit december első felében a Texas államban található Planóban – írja a People. A K9 Cinemas nevű intézménybe minden látogató két kutyát vihet magával, akik aztán mellette ülve élvezhetik az előadást.

A belépés feltételeként a gazdiknak friss állatorvosi igazolást kell bemutatniuk arról, hogy kutyájuk egészséges, és szükség esetén ki kell kísérniük az állatot, hogy elvégezze a dolgát, vagy legalábbis fel kell takarítaniuk utána. Szerencsére utóbbi sem különösebben nehéz feladat, ennek a mozinak ugyanis kifejezetten emiatt nem szőnyeg borítja a padlóját, hanem pőre beton.

A K9 Cinemas büféjében természetesen nemcsak a szokásos mozis rágcsálnivalók találhatók meg, hanem kutyacsemegék is, hogy mindenkinek teljes legyen az élmény. Az egytermes intézmény egyelőre csak néhány hétvégén tart nyitva, és régi filmeket vetít (pillanatnyilag a Mi a manó és – ki gondolná – a Reszkessetek, betörők! van műsoron), de Eric Lankford intézményvezető úgy tervezi, hogy jövőre már minden hétvégén, végül pedig egész héten várják majd a vendégeket.

Kiemelt kép: Profimedia / Alamy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top