Szabadidő

Ilyen egy lánykérés 16 kutyával – videó

Ritkán látni olyan professzionálisan megszervezett lánykérést, mint amilyenben a New York-i, kutyamániás Laurának volt része hálaadáskor. Volt ott minden: lenyűgöző helyszín, rózsaszirmok, a capella kórus, a galambokat pedig 16 kutya helyettesítette.

Laura és Maurice New Yorkban élnek, a hálaadást viszont Los Angelesben töltötték. Laurának nem volt gyanús, amikor Maurice azt javasolta, hogy az egyik délután kiránduljanak egyet egy közeli kilátóhoz. A hegy tetején azonban már kezdett világossá válni a dolog.

A csúcsra vezető utat rózsaszirmokkal szórták fel, az egyik sziklán egy a capella kórus énekelte a lány kedvenc Disney-slágereit, amikor pedig Maurice nagy nehezen elővette a gyűrűt, és féltérdre ereszkedett, már biztossá vált, hogy itt bizony lánykérés lesz. A nagy kérdésre Laura egyből igent mondott, majd ekkor jött az igazi meglepetés: 16 kutya rohant elő a semmiből, és körbeugrálták az ifjú párt.

Az egész eseményről remek fotókat készített Laura barátnője, Rebecca, aki mellesleg esküvői fotós, és akit Maurice titkon szintén Los Angelesbe hívott.

Forrás: Rebecca Yale

További képeket a nem hétköznapi lánykérésről a Bored Panda oldalán láthattok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top