Szabadidő

Egy hónapig várta a gazdáját a kutya a kaliforniai tűzvészben leégett házuknál

Túlélte a kaliforniai tűzvészt a kutya, hűségesen őrizte a házat, és várta a gazdáját.

Egy kutya csodával határos módon túlélte a kaliforniai tűzvészt, és a leégett ház romjai között egy hónapig várta, hogy gazdája hazatérjen.

A kutyával a hét végén találkozott a gazdája, Andrea Gaylord. A nő még november 8-án menekült el a tűzvész elől Paradise városából. Most visszaengedték a házához, ahol már nagyon várta a kutya.

A Madison nevű anatóliaijuhászkutya-keveréket állatvédők korábban már többször is látták a környéken a tűzvész során. Az eb nyugtalan és távolságtartó volt, de mindig hagytak neki ennivalót és vizet.

De nem csak Madison került elő: az egyik állatvédő, Shayla Sullivan révén kiderült, hogy a kutya testvérét, Miguelt kimentették a tűzből. Őt az állatvédők egy 140 kilométerrel arrébb lévő menhelyre vitték.

A két kutya és gazdájuk nagy találkozására pénteken került sor a leégett ház romjainál. A nő azt mondta, Madisonnál jobb kutyát nem is kívánhatna.

(Sky News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top