Szabadidő

Elképesztő luxus a leggazdagabb indiai lányának esküvőjén

Nem kispályáznak: száz repülőgéppel szállítják a vendégeket, és ideiglenes határátkelőt is nyitnak a lagzira. Beyoncé ad majd koncertet.

Férjhez megy India leggazdagabb emberének, Musek Ambaninak a lánya. A 27 éves Isa Ambani kedden lép frigyre Mumbaiban Anand Piramallal, egy másik dúsgazdag és befolyásos indiai család 33 éves sarjával.

Az esküvői mulatságok viszont már ezen a hétvégén megkezdődnek egy háromnapos zenés-táncos dáridóval Udaipur sivatagi városban, ahova 100 repülőgép szállítja az Indiából és külföldről összesereglő vendégeket.

Mivel az esküvőre sok vendég érkezik külföldről, öt napra ideiglenes határátkelőhelyet és vámhivatalt létesítettek az amúgy álmos kisváros poros légikikötőjében.

Az indiai média értesülései szerint a lagzin Beyoncé ad koncertet, de ott lesz Prijanka Csopra bollywoodi szupersztár is, aki a múlt hét végén maga is fényűző külsőségek közepette ment férjhez a nála 10 évvel fiatalabb Nick Jonas amerikai énekeshez.

Az indiai sajtó azt találgatja, hogy ott lesz-e az esküvőn Bill Clinton volt amerikai elnök és felesége, Hillary Clinton, volt külügyminiszter és volt elnökjelölt.

View this post on Instagram

Jai Shri Krishna 💐🙏🕉

A post shared by Isha Ambani (@ambani.isha) on

 

A friggyel India két legbefolyásosabb családja lép szövetségre. A jemeni születésű Mukes Ambaninak, az egyebek között olajfinomítással, távközléssel és kiskereskedelemmel foglalkozó Reliance Industries vállalatbirodalom elnökének vagyonát 47 milliárd dollárra becsüli a Forbes üzleti magazin.

A gyógyszeriparban és ingatlanüzletben érdekelt Piramal család egy 4645 négyzetméteres, tengerre néző házat adott nászajándékba a párnak Mumbaiban az India Today magazin értesülése szerint.

View this post on Instagram

My New Life ❤💖👩‍❤‍💋‍👨

A post shared by Isha Ambani (@ambani.isha) on

A pár Olaszországban, a Comói-tó partján, a Villa d’Este luxusszállodában jegyezte el egymást, az eljegyzési partin, amelyre 600 vendéget hívtak, John Legend tízszeres Grammy-díjas amerikai énekes adott koncertet.

Az esküvői meghívókat kétrekeszes virágdobozban küldték szét 300 ezer rúpia értékű (1,2 millió forint) nyakláncokkal és drágakövekkel együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top