Szabadidő

Luxuscipőként árulták az 5 ezer forintos lábbeliket, szétszedték az üzletet az influencerek

Mutatjuk az év legszellemesebb átverését!

Kegyetlen tréfát űzött a kaliforniai influencerekkel a Payless nevű filléres cipőüzletlánc. A tulajdonosok kibéreltek egy egykori Armani üzlethelyiséget Santa Monicában, megváltoztatták a nevüket az olaszos hangzású Palessire, húsz-harminc-negyvenszeres árcédulákat tűztek az 5000 forintos cipőikre, majd nagyszabású megnyitó rendezvényt szerveztek az üzletnek, ahová különböző (el)ismert influencereket is meghívtak.

Mondanunk sem kell, hogy az önjelölt divatdiktátorok majd szétszedték az üzletet az állítólagos designer cipőkért, és agyba-főbe dicsérték a kameráknak a Payless termékeit. Az üzlet néhány óra leforgása alatt 850 ezer forint értékben adott el cipőket.

A nagy leleplezés után ezt a pénzt egyébként visszautalták a rászedett influencereknek. Most reklámfilmeket vágnak össze a felvett anyagból. Az internetezők egy emberként ünneplik az üzletláncot az ötletért.

Íme egy szembesítés:

(BoredPanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top