Szabadidő

Egyszarvú, sátáni kecske tart rettegésben egy magyar falut

Napok óta rettegésben tartja a Pest megyei Dány község lakóit egy raszta bundájú, egyszarvú bakkecske.

Egy termetes bakkecske terrorizálja Dány község lakóit már néhány napja. A Bors beszámolója szerint az egyszarvú, raszta bundás állat rendre feltűnik a helyi bölcsőde és az idősek otthona környékén, és rettentő agresszíven viselkedik.

„Pár napja egy kislány próbált felszállni a buszra, de az egyszarvú szörnyeteg nem hagyta. Szabályosan megtaposta, és hazáig kergette” – mesélte a lapnak egy helybéli.

Bölcsődénél terrorizál a dányi horrorkecske

Óriás egyszarvú bakkecske tartja rettegésben napok óta a Pest megyei Dányon élőket. Az állat elszabadult, többnyire az idősek otthona és a bölcsőde környékén mászkál. A csimbókos bundájú patást nem ajánlott megközelíteni, a Bors olvasója is csak messziről merte lefotózni. - Pár napja egy kislány próbált felszállni a buszra, de az egyszarvú szörnyeteg nem hagyta.

Szerda hajnalban pedig már a dányi idősek otthona kapujában strázsált a kecske, az intézet munkatársai pedig nem tudtak miatta bejutni az épületbe. „Mérhetetlenül agresszíven viselkedett, de sikerült a kapun belülre terelni, hogy ne az utcán tomboljon” – mondta az otthon egyik dolgozója.

A Bors felkutatta a kecske lakóhelyét is, ahonnan rendre megszökik. Igaz, nincs nehéz dolga, mert az ingatlan nincs körbekerítve, így a jószágok szabadon járkálnak ki-be, kedvük szerint. József, mert hogy így hívják az egyszarvú kecskét, él is a lehetőséggel.

„Sajnos gyakran elszökik, de mindig hazatér. Családtagként szeretjük” – mondta az egyik házban élő a Borsnak, aki azt is elárulta, hogy József egy balesetben veszítette el az egyik szarvát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top