nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Nem lehetett becsekkolni a Ryanair honlapján, a reptéren aztán megbüntették az utasokat

Nem lehetett becsekkolni a Ryanair honlapján, a reptéren aztán megbüntették az utasokat

Elérhetetlenné vált a Ryanair honlapja, emiatt az utasok nem tudtak online becsekkolni az utazás előtti napon. Másnap jött a meglepetés.
Kránicz Bence
Kránicz Bence
f Ajánlom

Angliából jelentették hétfő este, hogy elérhetetlenné vált a Ryanair honlapja. Ennek oka feltehetően a Black Fridayre időzített jegyárakciók élesítése volt, ami miatt a szokásosnál többen keresték fel az oldalt. Voltak azonban olyanok is, nem is kevesen, akik a másnapi utazásukhoz szerettek volna az interneten becsekkolni. Na, nekik ez nem sikerülhetett.

Forrás: Pixabay

Az Independent cikke alapján ezek után jóhiszeműen indultak másnap a reptérre, gondolván, hogy ott majd elintézik nekik a becsekkolást. El is intézték, fejenként 55 fontért. Ahogy egy Twitter-felhasználó írta: az utasokkal fizettetik meg, hogy rosszul működik a honlapjuk.

A légitársaság részéről azt nyilatkozták, hogy a honlap működése csak rövid ideig akadozott, úgyhogy a becsekkolást szerintük azért el lehetett végezni. Az 55 fontos beszállási díj visszafizetéséről nem esett szó.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon