Szabadidő

Szalai Ádám megható gesztust tett a válogatott meccse előtt – fotó

Az őt kísérő kisfiú nagyon fázott, így odaadta neki a melegítőfelsőjét.

Vasárnap este Finnországgal játszott Nemzetek Ligája-mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott. A meccs azonban nemcsak amiatt lett emlékezetes, hogy a magyarok 2–0-ra nyertek.

Az összecsapás előtt, amikor a csapatok felálltak a himnuszokhoz, Szalai Ádám odaadta a melegítőfelsőjét az őt kísérő kisfiúnak, aki nagyon fázott – írja a Nemzeti Sport.

A megható gesztus után Szalai a mérkőzésen is remekelt: a 29. percben az ő góljával szerzett vezetést a magyar csapat. Nyolc perccel később Nagy Ádám első válogatottbeli góljával duplázta meg az előnyt.

Az eredmény maradt a meccs végéig, így a magyar válogatott a C osztály 2. csoportjának második helyén zárt, azaz biztosan bennmaradt.

Szalai Ádám gólöröme a labdarúgó Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó fordulójában játszott Magyarország–Finnország-mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2018. november 18-án (MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top