Szabadidő

Ezért veszélyes, ha a lehullott őszi falevelek között játszanak a gyerekek

Majdnem tragédia lett abból, hogy egy sofőr nem vette észre az út széli avarban rejtőző kisfiút.

Első pillantásra nem is érti az ember, milyen veszélyes helyzetre szeretné felhívni a figyelmet egy halom elsárgult falevéllel a UPS egyik futára. Ám ha jobban megnézzük a Jordan Weaver által posztolt fotót, észrevehetjük, hogy egy kisfiú bujkál a levelek alatt.

A sofőr Elkhartban volt, mintegy 240 kilométerre Indinapolistól. Kézbesített egy küldeményt, és csak utána vette észre az avarban alig látható gyereket.

Szerencsére az utca túloldalán parkolta le az autóját, így nem történt baleset. Kiderült, hogy épp a fiú anyjának vitte a csomagot, így megkérte a nőt, hadd fotózhassa le a veszélyes játékot, hátha mások tanulnak belőle.

A futárcégnél minden munkakezdés előtt tartanak egy 15 perces meetinget, mielőtt a sofőrök kimennek az utakra. Ilyenkor valaki egy biztonsági tippet is megoszt a kollégáival. Weaver elmondta a kisfiú leveles történetét, egy munkatársa pedig kitette a Facebookra a fotót.

A fénykép hamar elterjedt a neten, rengetegen reagáltak úgy, hogy a gyerek könnyen meg is halhatott volna. Más azt kommentelte, hogy ezek után sokkal jobban fog figyelni, ha a gyerekeire vigyáz.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top