Szabadidő

Szarvas úszott oda a horgászokhoz az Atkai-Holt-Tiszán – videó

Különleges élményben volt részük azoknak a horgászoknak, akik mellett egy szarvas bukkant fel a Holt-Tiszából.

Furcsa, hörgő hangokra lettek figyelmesek azok a horgászok, akik november 3-én kishalazni mentek ki a Tisza atkai holtágára. Kisvártatva észrevették, hogy egy szarvas úszik feléjük a vízben, majd ügyesen kimászik a holtágból, és kis nézelődés után elbaktat az erdő felé.

„Felmentem a partra, és láttam a víz közepén felém úszni a szarvast. Egyből rohantam a telefonért, hogy levideózhassam ezt a csodálatos jelenséget, amivel életemben nem találkoztam, és talán nem is fogok többet” – mondta a Sokszínű Vidék megkeresésére Bozsó Sándor, akinek sikerült megörökítenie a nem mindennapi jelenetet.

Illusztrációs dámszarvas. Forrás: pixabay

Közben persze arra gondolt, hogy a szarvas az agancsával belegabalyodhat a szerelékbe, de a pettyes hátú dámszarvas bravúrosan kikerülte az akadályokat.

Sándor a felvételt megosztotta a Facebookon is, ahol már 650 ezernél is több megtekintésnél jár. „Nem gondoltam, hogy ekkora sikere lesz” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top