Szabadidő

Labda elé lökte gyerekét az apa, hogy ne kapjon gólt a csapat – videó

Pár napja hasít a neten egy kis videó, amelyen gyerekek fociznak, majd az egyik támadásnál egy felnőtt a labda elé löki a kapuban álló kisfiút, aki így kivédi a bombát. Most minden kiderül arról, ki volt a lökdösődő felnőtt, és miért tette azt, amit tett.

Lehet, hogy te is láttad már azt a videót az elmúlt napokban, amikor egy gyerekfocimeccsen egy felnőtt a kapura lőtt labda elé löki a kis kapust, aki így hárítja a lövést.

A BBC kiderítette, hogy a férfit Phil Hatfieldnek hívják, és ő a kis kapusnak az édesapja. Elmondta, hogy azért állt a kapu mellé, hogy segítsen fiának a koncentrációban, de mint kiderült, inkább csak elvonta az ifjú focista figyelmét a játékról, így azt sem vette észre, hogy az ellenfél támadásba lendül, és kapura lövi a játékszert.

„Én csak megpróbáltam visszavezetni a helyére, és ő elesett” – mondta az apa, hozzátéve, hogy nem tudta megállni, hogy ne segítsen a fiának. A BBC-nek a csapat edzője elmondta, hogy csak nevettek a dolgon, a kis kapus is örült, hogy kifogott egy lövést, viszont a kipattanót már bevarrta az ellenfél szemfüles játékosa, így 2-2 lett a végeredmény.

A vicces videót látta a walesi labdarúgó-szövetség is, akik nem ismernek tréfát, ha fociról van szó. Szerintük az apa megsértette a szabályokat, és közölték azt is, hogy felelősségre vonják majd a fiú csapatát is. Az apa pedig megígérte, hogy mostantól csak a partvonal mellől fog szurkolni fiának és csapatának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top