nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Így marasztalja a kíváncsi kispingvin a fotóst – videó

Így marasztalja a kíváncsi kispingvin a fotóst – videó

A pingvingyerek kilépett a csapatból, és alaposan átvizsgálta a jövevényt.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Mike Way brit fotós az Atlanti-óceán déli részén található Falkland-szigeteknél járt, amikor egy hatalmas pingvincsapattal találkozott.

Letérdelt, hogy lefotózza őket, amikor az egyik bátor pingvingyerek kilépett a tömegből, odament a férfihoz, hogy alaposan megvizsgálja a csőrével.

Azt nem tudni, hogy a pingvinfióka kíváncsiságból vagy némi élelem reményében ment oda a fotóshoz, de mindenesetre igazán különleges pillanatokat szerzett neki.

A férfi azt is elárulta, hogy nagyon kíméletes volt vele a kis királypingvin, egyáltalán nem volt fájdalmas, ahogy végigcsipkedte.

(Blikk)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon