Szabadidő

Látványos imázsfilmmel ünnepli egymilliós követőtáborát a Nosalty

A lassított felvételekből táplálkozó videó tematikájában és hangulatában a nosztalgikus, házias, magyaros konyhára koncentrál, míg technikailag a legújabb videós trendeket követi.

2008-ban gasztroblogként indult, 2012 májusa óta Magyarország piacvezető receptoldalaként ismert, a napokban pedig átlépte az 1 milliót a Nosalty Facebook-követőinek száma – áll a népszerű gasztromagazin közleményében. A jeles alkalomból a portál új imázsvideóval készült.

Tematikájában és hangulatában a nosztalgikus, házias, magyaros konyhát elevenítettük meg, miközben kivitelezésében a legújabb rövidfilmes trendeket tartottuk szem előtt. A tradicionális, hagyományőrző ételek megjelenítése a modern, előremutató képi világgal keveredve sajátos atmoszférát teremt

– mesélte Hering András, a Nosalty főszerkesztője. A videó rövidített változatai mostantól a Nosalty recept- és egyéb szórakoztató videós tartalmainak outrójaként fog visszaköszönni

Kattints a lejátszáshoz!

Közösségi alapon születő, de szerkesztett és ellenőrzött receptek, strukturált, kategorizált formában, dietetikusok és egyéb szakértők által szerkesztett magazintartalmak, saját gyártású receptvideók, valamint a fiatal, városi „gasztrománokhoz” szóló ízHUSZÁR magazin – röviden-tömören ez a Nosalty.

A weboldalon jelenleg több mint 61 280 recept közül lehet válogatni, amelyekből az eddigi legnépszerűbb „A legegyszerűbb muffin” (1 635 452 megtekintés), a legolvasottabb cikk pedig a „14 filléres egytálétel, amiből kétszer fogsz szedni” (1 242 992 megtekintés).

Az oldal 2009-es indulása óta közel 90 000 poszt, köztük több mint 2000 saját gyártású videó ment ki a Nosalty Facebook-oldalára. Az itt megosztott videók közül a leveles tésztás hot dog a legnézettebb 7 715 421 megtekintéssel, a legtöbb megosztást (56 973) elérő poszt a vasárnapi ebédre is tökéletes sajtos-tejfölös tepsis karaj, a legkedveltebb poszt pedig a magyarok egyik nagy kedvence, a csülök pékné módra (21 966 lájk).

Nosalty/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top