Szabadidő

El fogsz olvadni Fluor Tomi és Radics Gigi menhelyi kutyusától

A Vigyél Haza Alapítvány és a Vizslafotózás idén is összehozta az ország legnépszerűbb sztárjait és gazdikereső kutyusait egy különleges fotózás erejéig.

Az Illatos útra, alapítványokhoz és menhelyekhez évente több ezer közterületen befogott vagy leadott kutya kerül. A Vigyél Haza Alapítvány önkéntes munkájával javítja az állatok életkörülményeit, elősegíti gyógyulásukat és növeli örökbefogadásuk esélyeit. A képeken a művészekkel együtt szereplő kutyák korábban az utcán kóboroltak, vagy gazdájuk dobta ki őket. Most már az alapítvány gondozásában várják új gazdáikat, vagy végleges otthonra leltek.

Az idei fotózásra a hazai zenei élet meghatározó szereplői közül vállalkoztak néhányan egy-egy kedves, keverék kutyával. A fotókon találkozhatunk Radics Gigivel, Danics Dórával, Harcsa Veronikával, Horgas Eszterrel, Sebestyén Mártával, Farkasházi Rékával, az Oscar-díjas Mindenki című film két főszereplőjével Gáspárfalvi Dorkával és Hais Dorottyával, Lovasi Andrással és Földes Eszterrel, Király Viktorral, Felcser Mátéval, Fluor Tomival és Tasnádi Bencével is.

Ha teheted, támogasd a szervezet munkáját és vásárolj egyet az elkészült naptárakból Göblyös Péter (Vizslafotózás.hu) gyönyörű képeivel!

Király Viktor és Borisz

Borisz, a keverék kiskutya mamájával és testvéreivel rossz körülmények között élt Pesten, majd mindannyian alapítványunk gondozásába kerültek. Kalandos fordulatok után Borisz most már családtagként tágas, budai lakásban él, és sokat időzik Eszterék Duna-parti nyaralójában is.

Radics Gigi és Nyuszi

Nyuszi már kétszer járt az Illatoson: befogadta valaki, majd egy hét múlva visszavitte őt. Alapítványunk gondozásába vette a bátortalan kislányt. Lászlót tavaly ismertük meg, amikor másik kutyáját örökbe fogadta. Tudtuk, hogy ha Nyuszit is magához veszi, akkor ő a legjobb választás.

Fluor Tomi és Sári

Sári, a négyéves keverék kislány nagyon rossz körülmények között élt gazdájával a fővárosban. Tulajdonosa lemondott róla, és négy kölykével együtt alapítványunk vette gondozásba. A nagyon félénk kutyust Gabriella és Péter fogadták örökbe.

Földes Eszter, Lovasi András és Bingó

Bingót az utcán találták, majd alapítványunkhoz került gondozásba. Korábban baleset érhette, és a vállában a törés rosszul forrt össze. A korrekciós műtéteket követően a fiatal kutyát Mariann fogadta örökbe, és most Gyulán, kertes házban élnek.

Harcsa Veronika és Füge

Füge Budapesten kószált testvérével a Rákospatak mentén. A három hónapos kisfiút alapítványunk gondozásba vette, megszabadította élősködőitől, majd hamarosan örökbe adta őt. Most Adinával és Jánossal budai kertes házban él.

A Vigyél Haza Alapítvány tíz éve, elsősorban az Illatos úton lévő és a fővárosban kószáló árva kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkájuk során eddig több mint 900 állatot segítettek már szerető gazdához. Folyamatosan gyógyítják a sérülten bekerült állatokat, és juttatják el fontos üzeneteiket a jó szándékú állatbarátokhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top