Szabadidő

Középiskolások Harry Potter-tánca most a legmenőbb dolog az interneten – videó

Elvarázsolta a közönséget és az interneten is hódít az arizonai Walden Grove középiskola tánccsoportja, legújabb előadásukban Harry Potter történetét adták elő egyedi feldolgozásban.

Szeptemberben megtartották a tanévnyitót az arizonai Walden Grove középiskolában is, ahol az intézmény tánccsoportjának előadása lopta el a show-t, már amennyire létezik olyan egy iskolai tanévnyitón.

A fiatal táncosok hat és fél perces produkciója egészen elvarázsolta a közönséget, már csak azért is, mert a mozgás nyelvén Harry Potter történetét mesélték el olyan előadók segítségével, mint Flo Rida vagy éppen Nicki Minaj. 

A produkcióban láthatjuk Harryt a lépcső alatti szobájában, utaznak a Roxfort Expresszen, feltűnik a Teszlek Süveg, mint ahogy beleshetünk egy bűbájtan órára is. Majd előkerülnek a seprűk, a szemünk előtt párbajozik Potter és Malfoy, majd Harry megidézi a patrónusát is.

A csúcspontot akkor éri el az előadás, amikor feltűnik a színen egy Voldemort-álarcos táncos, és lezajlik a végső csata a jó és a rossz között.

Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint  – MTI/EPA/Daniel Deme

A produkcióról készült videó két hete került fel a Youtube-ra, már 4,3 millió feletti megtekintésnél tart.

A Walden Grove középiskola tánccsoportjának nem ez az első ilyen jellegű előadása, tavaly az Óz, a nagy varázsló ihlette műsort adták elő, 2016-ban pedig Pixar-szereplőknek öltöztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top