nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Oltás után nem adtak vizet a szomjazó tűzoltóknak

Oltás után nem adtak vizet a szomjazó tűzoltóknak

Egy angol gyorsétteremben úgy gondolták, hiába az életmentés, a vízért akkor is fizessenek a tűzoltók.
Szikra Juli
Szikra Juli
f Ajánlom

Szombaton gyulladt ki az angliai York bevásárlóközpontja. Tizenhat tűzoltó érkezett a lángok megfékezésére, órákon keresztül dolgoztak, mire sikerült eloltaniuk a tüzet. Az oltásban megszomjaztak, ezért bementek a közeli gyorsétterembe, hogy kérjenek egy kis vizet.

A gyorsétterem dolgozói azonban csak pénzért akarták volna megitatni a tűzoltókat, akiknél – mivel bevetésen voltak – nem volt pénz. Végül – írja a brit Metro újság – egy vendég szánta meg a tűzoltókat, és meghívta őket egy-egy teára, kávéra.

A gyorsétterem később hivatalosan is elnézést kért az alkalmazottak szívtelensége miatt, és azt ígérték, megkeresik az érintett tűzoltókat.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon