Szabadidő

Zavarba ejtő, erotikus hangulatú kisfilmet forgattak a közszolgálati egyetemen

A roppant bárgyú filmet állítólag egy tanszékvezető egyetemi docens rendezte.

Nem tudni, mi volt a célja a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán egy a tavaszi szemeszterben készült „oktatóvideónak”, amelyben diáklányok, leendő rendőrtisztek vulgáris szavakkal dobálózva adnak elő egy jelenetet.

A filmről beszámoló Átlátszó szerint a rendező Angyal Miklós rendőr orvos-ezredes, az NKE tanszékvezető egyetemi docense. Az oknyomozó portál úgy tudja, hogy az egyetem vezetősége a nyáron már kivizsgálta az erotikus hangulatú videó ügyét, és a kifogásolható témaválasztás és nyelvezet miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítették az elkészítésében érintett oktatókat.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Ludovika Campus új oktatóépülete a VIII. kerület Üllői út 82-ben.
MTVA/Bizományosi: Róka László

Az NKE sajtóosztálya az Átlátszónak azt mondta, hogy egy kreatív verseny részfeladata volt egy kisfilm elkészítése. A verseny célja „a kriminalisztikai gondolkodás, azon belül a kognitív kriminalisztika egyéni fejlesztése, valamint a kriminalisztikával foglalkozó hallgatók kreatív gondolkodásának elősegítése volt a tantermi kereteken kívül”. Az egyetem kiáll Angyal Miklós mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top