Szabadidő

Új könyvvel jelentkezik az Ízek, imák, szerelmek szerzője

A City of Girls 2019 májusában jelenik meg.

Új könyvvel jelentkezik az Ízek, imák, szerelmek című bestseller szerzője, Elizabeth Gilbert – írja a People.

A hírek szerint Gilbert ezúttal nem önéletrajzi ihletettségű regényt írt, bár a kész könyvre óriási hatással volt az is, hogy idén januárban elhunyt az élettársa, Rayya Elias. Gilbert ki akarta írni magából a gyászt, az eredmény azonban saját bevallása szerint a „legkönnyedebb és a legviccesebb” regény lett, amelyet valaha is írt.

City of Girls című regény várhatóan 2019 májusában jelenik meg a tengerentúlon. A könyv az 1940-es években játszódik majd, helyszíne a New York-i színházi világ lesz. Alapvetően egy szerelmi történetről van szó, amelyben egy idősebb nő, Vivian Morris visszaemlékezik a fiatalkorára. A történet szerint, amikor Viviant kirúgják a főiskoláról, Manhattanbe költözik a nagynénjéhez. Ott egy teljesen új világ tárul fel előtte, a színészek, szokatlan figurák, táncosok világa. Vivian végül egy óriási botrányba keveredik, amely az egész életét felforgatja – írja a Bustle.

Johnny Louis/WireImage/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top