Szabadidő

Egyedül szerezte vissza ellopott bringáját az anyuka, miután a rendőrök nem segítettek neki

Hiába lopták el 250 ezres bringáját, a nőre ügyet sem vetett a rendőrség. Ezért ő maga eredt a tolvaj nyomába.

Sharron Jenson, egy londoni anyuka bringáját egy főútvonalról lopták el. A 250 ezret érő bicikli eltűnéséről a nő azonnal bejelentést tett a rendőrségen, ahol „bizonyíték hiányában” hamar pontot tettek az ügy végére.

De a 44 éves nő nem adta fel: a netes hirdetéseket kezdte böngészni, hátha a tolvaj így akar túladni a fogásán. Hamar rá is akadt a bringájára, amelyet 420 fontért, azaz 150 ezer forintért árultak a neten. A nő ekkor ismét a rendőrséghez fordult, hogy a segítségüket kérje a tettes leleplezésében, azonban ezúttal sem akartak segíteni neki.

„Kiábrándító, mennyire nem számíthatunk a hatóságokra” – kommentálta röviden az esetet nő. Így hát egymaga eredt a tolvaj nyomába. Egy áltelefonszámról találkozót beszélt meg vele, aztán egyedül elment, hogy potenciális vásárlóként megnézze a bringát. Fel is szállt egy „próbakörre”, és mikor elég messze ért, meg sem állt vele hazáig. Mikor a tolvaj felháborodottan felhívta, csak belenevetett a telefonba, és közölte, hogy az ő biciklijét lopta el. Szép munka!

boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top